დუღილის საწყის ეტაპზე საფუვრის საუკეთესო თვისებების გამოსამჟღავნებლად, კომპლექსური ორგანული მკვებავი გლუტათიონის შემცველობით, მაღალი ანტიოქსიდანტური თვისებით.შეიცავს ასიმილირებად აზოტს ამინომჟავების ფორმით.
იცავს დაჟანგვისგან „თიოლებს“ და ღვინოს უნარჩუნებს ჯიშურ არომატებს. ICEferm XB რეკომენდირებულია არომატული პოტენციალის მქონე ყურძნის ღვინოებისთვის. ფერმენტაციის ბოლოს ღვინოს მდიდარი, ხილის არომატების გამოსაკვეთად.
დოზა : 20-30გ/ჰლ