logo-ice-bold

ICETAN Espresso

მუხის მერქნის, გულის ტანინი, მაღალი ხარისხის ღვინოებისთვის. აუმჯობესებს ღვინის ბუკეტს მოხალული ტონებით. საუკეთესოა მუხის კასრებში დასავარგებელი ღვინოებისათვის და სპეციალურადაა შექმნილი ბოთლში ჩამოსხმამდე გამოსაყენებად. ის არის ჰიდროლიზებადი ტანინი, რომელიც გამოიყენება როგორც საძველო, ასევე დისტილირებული ღვინისთვის(ბრენდისთვის). მოქმედებს სტრუქტურაზე, ფერზე, სხეულზე და ზრდის გემოვნური თვისებების მდგრადობას.

დოზა თეთრი და ვარდისფერი ღვინოები: 0.5-2 გ/ჰლ წითელი ღვინოები: 0.5-10 გ/ჰლ ერთჯერადი დამატების შემთხვევაში.
ICETAN Espresso – GEO

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა