logo-ice-bold

ICETAN PRO

წიპწისგან მიღებული ელაგო ტანინის და პროანტოციანიდური ტანინის მიქსტურა. აბალანსებს ღვინის სტრუქტურას და ახდენს ფერის სტაბილიზაციას. იდეალურია დავარგების პირველ ფაზაში. ღვინოს სძენს ორგანოლეპტიკურ სიმრგვალეს, სტაბილურობას და გააჩნია მაღალი, ანტიოქსიდანტური და ანტირადიკალური თვისებები, იცავს ანტოციანინებს დაჟანგვისგან.

დოზა წითელი ღვინოები: 5-10 გ/ჰლ დაძველების პირველი ეტაპისთვის, მას შემდეგ რაც მოხდება ღვინის გადაღება. თეთრი ღვინოები: 0.5-1 გ /ჰლ

ICETAN PRO – GEO

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა