logo-ice-bold

ICETAN Skin

პროანტოციანიდური ტანინი, რომელიც მიღებულია თეთრი ახალი დაწნეხილი თეთრი ყურძნის ჭაჭისგან. გარდა წითელი ღვინისა, შეგვიძლია გამოვიყენოთ თეთრ და ვარდისფერ ღვინოებზე. არის კარგად ხსნადი სპირტსა და წყალში, აქვს მაღალი ტანინური მჟავების შემადგენლობა. იგი ამცირებს ოქსიდაციის და ფერის ცვლილების რისკს მინიმუმამდე თეთრ და ვარდისფერ ღვინოებში.

დოზა თეთრი და ვარდისფერი ღვინოებისთვის : 1-3 გ/ჰლ; წითელი ღვინო : 2-10 გ/ჰლ, დაძველების პირველი ეტაპიდან.
ICETAN Skin – GEO

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა