logo-ice-bold

ICETAN V

პროანტოციანიდური ყურძნის წიპწის ტანინი. არის მარტივად ხსნადი წყალში და სპირტში, მაღალი ტანინური მჟავების შემცველობით. ღვინოში აბალანსებს ტანინების მგრძნობელობას, გამოიყენება წითელი ღვინის სტაბილურობისთვის, აძლიერებს მათ სტრუქტურას.

დოზა თეთრი და ვარდისფერი ღვინისთვის: 1-2 გ/ჰლ. წითელი ღვინისთვის: 2-10 გ/ჰლ; დავარგების პირველ საფეხურებზე.
ICETAN V – GEO

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა