logo-ice-bold

ICETAN Volume

ჰიდროლიზებული, არაგამომწვარი, სხვადასხვა პერიოდის გამოშრობის ტანინი და მწვანე ჩაის კატეხინური ტანინების მიქსტურა. ღვინოს სძენს სხეულს, სიმრგვალეს და ზრდის გემოზე ორგანოლპეტიკურ ხანგრძლივობას. არეგულირებს რედოქს-პოტენციალს. ახასიათებს ანტი-რადიკალური თვისებები.ასევე ღვინოს სძენს სტრუქტურას, ხდის სხეულიანს და იდეალურია ღვინისთვის რომლებსაც აკლიათ სხეულიანობა და არის შედარებით თხელი. მისი ფორმულირება (გამოუმწვარი ფრაქციის წყალობით) გვაძლევს საშუალებას შევინარჩუნოთ ღვინის ჯიშური არომატები.

დოზა წითელი ღვინოები: 1.5-4 გ/ჰლ დავარგების პერიოდში, დუღილის დასრულების შემდეგ ყოველი გადაღების დროს. ერთჯერადი დამატების შემთხვევაში, დუღილის შემდეგ გადაღების დროს 8-12 გ/ჰლ.

ICETAN Volume – GEO

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა