logo-ice-bold

ICEVIN – Dulcis in ore

სხვადასხვა დონეზე ჰიდროლიზებული საფუვრის გარსის

პოლისაქარიდები და მანოპროტეინი.

ახალგაზრდა – დასავარგებელ ღვინოში მოქმედებს პოზიტიურად

გემოვნურ ასპექტებზე, ხდება ღვინო უფრო სრული.

მანოპროტეინების თანმიმდევრული გამოყოფის შედეგად ხდება

გოგირდოვანი და სხვა არასასიამოვნო სუნების მოშორება (ადსორბციის

უნარის გამო).

მაკრომოლეკულების ფრაქციული გამოყოფის შედეგად ღვინო გემოზე

კარგავს მწვანე ტონებსა და სიმწკლარტეს.

დოზა

თეთრი და ვარდისფერი ღვინოები: 10-15 გ/ჰლ;

წითელი ღვინოები: 15-30 გ/ჰლ.
ICEVIN – Dulcis in ore

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა