logo-ice-bold

ICEVIN – Fresh up

ელაგო ტანინის, პროანტოციანიდისა და მცენარეული პოლისაქარიდების მიქსტურა. მისი გამოყენება შესაძლებელია თეთრ და ვარდისფერ ღვინოებზეც. არის სწრაფად ხსნადი წყალში და სპირტში.ამცირებს ოქსიდაციის რისკს. ის ახდენს რებალანსირებას და ჰარმონიაში მოჰყავს ტანინური სტრუქტურები, აკარგვინებს სიუხეშებს და ხდის უფრო ელეგანტურს, მჟავიანობის აღქმა ხდება უკეთესი, მოქმედებს სიმწკლარტეზე და გარდა თეთრი და ვარდისფერი ღვინისა გამოიყენება წითელ ღვინოებშიც, რომლებშიც აძლიერებს არომატულ კომპლექსებს, ხდის უფრო ცოცხალს და ასევე გამოკვეთავს ყვავილების არომატებს.
დოზა
თეთრი და ვარდისფერი ღვინოებისთვის: 1-10 გ/ჰლ;
წითელი ღვინოებისთვი: 4-15 გ/ჰლ, დაძველების პირველივე ფაზიდან
ICEVIN – FRESH UP

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა