logo-ice-bold

ICEVIN – Ready

წმინდა მანოპროტეინები,დამზადებული Saccharomyces cerevisiae -ს ბაზაზე.

რომელიც შერჩეულ იქნა მის გარსზე არსებული გლიკოპროტეინების უხვი

რაოდენობის მიხედვით.

არის კარგად ხსნადი, ხელს უწყობს ღვინის ქვის სტაბილიზაციას, ამარტივებს

ფილტვრადობას.

ზეგავლენას ახდენს პოლიფენოლურ ნაერთებზე და ამცირებს სიმშრალეს,

სიმწარეს და სიმწკლარტეს ღვინოს. აძლევს მას მეტ სიმრგვალეს და არ უზღუდავს

მას არომატულ თავისებურებებს.

დოზა

თეთრი და ვარდისფერი ღვინოები: 2-6 გ/ჰლ;

წითელი ღვინოები: 2-15 გ/ჰლ;
ICEVIN – Ready

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა