logo-ice-bold

ICEVIN – Sucrosite Elevage

საძველო ღვინოებისთვის განკუთვნილი საფუვრის გარსის პოლისაქარიდები და ტანინების მიქსტურა პროანტოციანიდების და ელაგო ტანინის ხარჯზე ღვინოს სძენს სტრუქტურას, ახდენს ფერის სტაბილიზაციას, იცავს გოგირდოვანი,
არასასიამოვნო სუნის წარმოქმნისგან, ლექზე დავარგების პერიოდში. სხვადასხვა ტიპის საფუვრის გარსები ახდენენ ადსორბციას და ღრუბლის ეფექტით, „იწოვს“ არასასიამოვნო არომატებს, გემოზე ღვინოს სცილდება მწკლარტე გემო, დროთა განმავლობაში ტანინები ხდება უფრო ჰარმონიული და გემოს მდგრადობა იზრდება.

დოზა
თეთრი და ვარდისფერი ღვინოები: 10-15 გ/ჰლ.
წითელი ღვინოები 15-40 გ/ჰლ.
ICEVIN – Sucrosite Elevage

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა