logo-ice-bold

ICEVIN – Sucrosite Pro

გამომწვარი მუხის (Quercus Alba)-ელაგო ტანინი, წიპწის ტანინი, საფუვრის გარსის პოლისაქარიდები saccharomyces cerevisiae-სგან ექსტრაქტირებული მანოპროტეინები) მათი კომპოზიცია ზრდის ღვინოში სიმდგრადეს და ხდება უფრო სავსე
და სრული გემოზე.
აბალანსირებს რედოქს პოტენციალს, აუმჯობესებს არომატულ თვისებებს და ზღუდავს არასასიამოვნო სუნს ღვინოში.
გარსის პოლისაქარიდები ზრდის მდგრადობას და ურთიერთქმედებს მწკლარტე და მომწარო ტანინებთან ასევე ხელს უწყობს კოლოიდურ სტაბილურობას.
დოზა: წითელი და ვარდისფერი ღვინოები: 4-5 გ/ჰლ.
ICEVIN – Sucrosite Pro

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა