პროფესიონალური ჰობი მოდელი – Stable 200

გუმბათოვანი სახდელი დამრევით

აღწერილობა:
ქვაბის მოცულობა: 200 ლტ;
ქვაბის ძირის სისქე: 2მმ (სპილენძი 99,96%)
ქვაბის კედლის სისქე: 1მმ (სპილენძი 99,96%)
ქვბის ზედა სისქე: 1მმ (სპილენძი 99,96%)
გუმბთის სისქე: 0,8მმ (სპილენძი 99,96%)

გამაგრილებლის მოცულობა: 30ლტ;
გამაგრილებლის სისქე: 0,8 მმ (უჟანგავი ფოლადი)
გამაგრილებლი მილები: 18 ც. – Ø10×1მმx1000მმ (უჟანგავი ფოლადი)

დამაკავშირებელი მილი: Ø40×1მმx2500მმ (სპილენძი)
ღუმელი: 1,5მმ (ცივად ნაწრთობი ფოლადი)
დამცლელი მილი: 3″ (თითბერი)
კვების წყარო: შეშა, ნახშირი გაზი

კომპლექტაცია:
ქვაბი ხელის დამრევითა და მანომეტრით
გუმბათი
დამაკვშირებელი მილი
გამაგრილებელი მანომეტრით
ღუმელი

 

დახასიათება:
გუმბათოვანი სახდელი სხვადასხვა ხილისათვის, რომელიც შექმნილია სპეციალურად სახლის პირობებში მაღალი ხარისხის ბრენდის დასამზადებლად.

ალკოჰოლური დისტილაცია შესაძლებელია სხვადასხვა ხილის (ყურძენი, ტყემალი, ვაშლი, მსხალი, ქლიავი, ატამი, გარგარი და სხვა) ფერმეტირებული ფაფისაგან.

სახდელის შემადგენელი ნაწილებია: სპილენძის ქვაბი ხელის დამრევით, სპილენძის გუმბათი, დამაკავშირებელი სპილენძის მილი, უჟანგავი ფოლადის გამაგრილებელი (ინოვაციური ვერტიკლური სპილენძის მილები) და გამაცხელებელი ქვაბი. ტემპერატურის გასაკონტროლებლად, გუმბათზე და გამარგრილებელზე დამონტაჟებულია თერმომეტრი.

ქვაბის გაცხელების შედეგად, მასში მოთავსებული პროდუქტი იწყებს დუღილს და მიღებული აორთქლებული მასა, დამაკავშირებელი მილის საშუალებით, გაივლის გამაგრილებელში, სადაც მოხდება ალკოჰოლის კონდენსირება.

სახდელის ყველა შემადგენელი ნაწილი, სადაც ხდება ალკოჰოლის დისტილაცია შედგება მაღალი ხარისხის სპილენძისაგან და ამიტომ ადვილად ახერხებს იმ უდიდესი ნაწილის, არასასურველი მჟავებისა და ქიმიური მინარევების ნეიტრალიზებას, რომელიც წარმოიშვება ხილის ფერმენტაციისა, თუ თავად დისტილაციის დროს.

 

 

ენოლოჯიკა © 2021

კონტაქტი

ჩვენ მუდამ გაგვიხარდება თქვენთან შეხვედრა